• Sport

A Nürnberg kölcsönvette a magyar válogatott játékosát

Stieber Zoltán, magyar labdarúgó-válogatott középpályása a Hamburgban nem annyit játszott ősszel, amennyit szeretett volna. A több játéklehetőség miatt Stieber egy a német másodosztályba igazol, mert az Európa-bajnokság miatt szeretne több időt a pályán tölteni.

Fotó: fcn.de

Fotó: fcn.de

Kölcsönvette a Hamburg magyar játékosát, Stieber Zoltánt a német másodsztályban szereplő Nürnberg. A megállapodás a mostani szezon végéig szól, és tartalmaz egy vételi opciót is, tehát ha elégedettek lesznek vele, nyáron végleg megszerezhetik a játékjogát.

Olyan játékost kerestünk, aki erősítést jelent, segíthet nekünk, de nem kell sok időt töltenie a beilleszkedéssel. Stieber Zoltán az, akit kerestünk, a játékstílusa illik a csapatunkhoz, és mindenben megfelel az elvárásainknak.

- nyilatkozta a megállapodás után Andreas Bornemann sportigazgató.

Ismét rendszeres játéklehetőségre vágyom, ezért nagyon örülök, hogy kölcsönadtak. Tudom, hogy a másodosztály nagyon színvonalas, és remélem, hogy segíteni tudok az új csapatomnak.

- mondta a magyar játékos.

Stieber a szerződése aláírása után megkapta a 16-os számú mezt, majd elutazott a csapattal a törökországi edzőtáborba. A német másodosztály a téli szünetet követően február 5-én folytatódik.

Top 0