• Kultúra
Szenes Péter

A Meute fel­lé­pé­sé­vel indul az Ak­vá­rium Ta­vasz Te­rasz

A Bu­da­pesti Ta­va­szi Fesz­ti­vál ki­emelt hely­szí­ne­ként ismét vár az Ak­vá­rium Klub a ta­vasz egyik leg­jobb kül­téri prog­ram­so­ro­za­tá­val, a Ta­vasz Te­ras­szal. A prog­ram áp­ri­lis 5-én, az el­ké­pesztő techno-re­zes­banda, a Meute fel­lé­pé­sé­vel indul majd, amit áp­ri­lis 22-éig akusz­ti­kus kon­cer­tek, hét­vé­gen­ként pedig gye­rek­prog­ra­mok kö­vet­nek. A be­lé­pés most is in­gye­nes!

Ismét jelentkezik az egyik legnépszerűbb kültéri, ingyenes programsorozat, az Akvárium Tavasz Terasz. Immár harmadik alkalommal zenélnek majd egy szál gitárral az Akvárium napsütötte lépcsőin a magyar zenei élet kedvencei. Idén ráadásul két nemzetközi sztárfellépő is érkezik majd a teraszra. Április 5-én a hamburgi techno-rezesbanda, a Meute lép színpadra. A tizenkét tagú, fúvósokból és dobosokból álló zenekar techno- és elektronikus zenei klasszikusokat szólaltat meg fúvós hangszereken, rezesbandás kivitelben, ami minden esetben garantáltan megőrjíti a közönséget.

Szintén fellép majd az Akvárium teraszán Laura Gibson, az amerikai énekes-dalszerző, akinek legújabb albuma 2018 októberében jelent meg Goners címmel. Az énekesnő, aki már a Death Cab For Cutie tagjaival és Peter Broderickkel (Horse Feathers, Efterklang) is zenélt együtt, most április 17-én játszik az Akváriumban. Emellett a Tavasz Terasz keretében lép majd fel többek között Czeglédi SzabolcsJárai MárkMolnár TamásHenri GonzoNové SomaDuke BluebeardBarbi és JancsóBérczesi RobiOdett és a Lázár tesók is. Ahogy azt már megszokhattuk, vasárnap délelőttönként pedig idén is a gyerekeké lesz a főszerep, az első hétvégén Farkasházi Réka és a Tintanyúl, majd Kovácsovics Fruzsina, végül Rutkai Bori zenél majd 11 órától a teraszon.

A Facebook-eseményt itt tudod megnézni.   

Kommentek:

Top 0