• Belföld
Faktor

A mérés változott, a 103.9 Sláger FM piacvezető pozíciója tovább erősödött

2018-ban a 103.9 Sláger FM a leghallgatottabb rádió Budapesten és Pest megyében. Az új mérési módszer alapján - amely január 1-től lépett életbe - továbbra is piacvezető a rádió.

Elérhetővé váltak azok a mérési adatok, amelyek az év elejétől vizsgálták a rádiók hallgatottságát.

Az egységes módszertan alapján készült rádiós hallgatottságmérési adatokat január 1-től dokumentálták a naplós panel módszertannal.

Mindezek alapján elmondható, hogy ebben az évben Budapest és Pest megye leghallgatottabb rádiója továbbra is a 103.9 Sláger FM. Továbbá a január-márciusi átlag adatok alapján a 18-59 éves célcsoport körében is – a heti hallgatottságot tekintve - a 103.9 Sláger FM lett a leghallgatottabb rádió.

A rádió a kiemelkedően magas fizetőképes korosztályban is stabilan megőrizte a vezető helyét, olyannyira, hogy ebben a 30-59-es korcsoportban – a fővárost tekintve - szintén a 103.9 Sláger FM lett a leghallgatottabb rádió a január-márciusi átlag adatok alapján. 

Ürge Dezső, a 103.9 Sláger FM vezérigazgatója szerint a siker titka a változatlan, magas színvonal, melyben a hallgatói igények kapják a legnagyobb hangsúlyt.

"Büszkék vagyunk rá, hogy az új módszertan szerinti közönségmérés adatai alapján Budapesten és Pest megyében továbbra is piacvezető a 103.9 Sláger FM. Külön öröm számomra, hogy a kereskedelmileg kiemelten fontos 18-59 év közötti budapesti hallgatók között heti hallgatottságban is az élre kerültünk. A 103.9 Sláger FM egy erős brand, szakmailag kimagasló csapattal, akik naponta azon dolgoznak, hogy a közönség a jól ismert, megszokott minőségi tartalmakat élvezhesse. Köszönjük a hallgatóinknak, hogy 103.9 Sláger FM-et választották, a továbbiakban is azon dolgozunk, hogy hallgatóink minden igényét maximálisan kielégítsük" - mondta Ürge Dezső.

Kommentek:

Top 0