• Krimi

Halálra kínozta a nőket a szadista házaspár, a szenvedés tette őket boldoggá

Nőket tartott fogva és válogatott módszerekkel kínozta őket a német házaspár. Két nő biztosan meghalt. A pár attól volt boldog, ha látta a nők kiszolgáltatottságát és szenvedését.

Höxteri házukba csalogatta a gyanútlan nőket a német házaspár, majd válogatott kínzásoknak vetették alá őket. A rendőrség szerint a pár a nők alárendeltségét és a kiszolgáltatottságát élvezte. A férfit és a nőt eddig két nő megölésével gyanúsítják, de nem az sem kizárt, hogy több holttestet is találnak még. Az biztos, hogy több nőt is megkínozhattak.

Úgy buktak le, hogy  az egyik áldozatuk, a 41 éves Susanne F-et szállították az utcán, az autójuk lerobbant. Taxit kellett hívniuk, ám a nő olyan rossz állapotban volt, hogy mentő vitte kórházba, ahol meghalt. Felltehetően úgy sérült meg, hogy nekilökték egy szekrénynek. a fején érte egy nagyobb ütés, aminek következtében a kórházban meghalt. A sérülést valószínűleg akkor szerezte, mikor nekilökték egy szekrénynek. A rendőrség ekkor kezdett nyomozni. Kiderült egy korábbi áldozatukat, egy 33 éves nőt, Annika W-t is halálra kínozták, amikor meghalt az ő testét feldarabolták és elégették.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A nőket egyébként rabszolgaként tartották, olyan is előfordult, hogy a radiátorhoz láncolták, ütötték-verték őket, a hideg padlón kellett aludniuk.

    A pár nő tagja vallott a rendőröknek. Azt mondta, hogy ő a férje áldozata és azért maradt mellette, mert függött tőle. Korábban a férfi őt is bántotta - írja a BBC.

    Top 16