• Sport
András Ferenc

A magyar bajnokságba igazol a válogatott focista

A Greuther Fürth csapatának honlapja szerint a Vasasnál folytatja pályafutását a 24-szeres válogatott labdarúgó, Korcsmár Zsolt. A német másodosztályú klub szerint már csak formalitásokban kell, hogy megegyezzen a két csapat.

Fotó: Europress - Simon Hofmann/Getty Images

Fotó: Europress - Simon Hofmann/Getty Images

Magyarországon folytatja pályafutását Korcsmár Zsolt. A játékos előző klubja, a német Greuther Fürth szerint a két klub előzetes megállapodása már megszületett.

Zsolt számára fontos, hogy súlyos sérülése, a hosszú kihagyás után rendszeres játéklehetőséghez jusson, és erre Magyarországon sokkal jobbak az esélyei

- mondta Ramazan Yildirim fürthi klubigazgató.

Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezetője a Nemzeti Sport Online érdeklődésére megerősítette: valóban folynak a tárgyalások a válogatott hátvéd szerződtetéséről, de a végső döntés még nem született meg.

A dolog azért érdekes, mert a Vasas honlapja ma számolt be arról, hogy a klub edzését megtekintette a helyszínen a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck is. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Vasashoz új edző érkezett, méghozzá a korábban a Bundesligában dolgozó Michael Oenning.

Top 16