• Külföld
Faktor

A lány kába volt a gyógyszerektől, a bátyjai elhitették vele, hogy kitört a zombiapokalipszis - videó

A tinédzserlánynak kiműtötték a bölcsességfogait, a testvérei pedig úgy döntöttek, hogy ebből az alkalomból alaposan átverik.

Fotó: Youtube / Cabot Phillips

Fotó: Youtube / Cabot Phillips

Cabot és Barrett Phillips kishúgának, a tinédzser Millicentnek múlt héten műtötték ki a bölcsességfogait, de ha ez még nem lett volna elég egy kellemetlen naphoz, a bátyjai kitalálták, hogy megviccelik a lányt, amíg még nem kerül ki teljesen a gyógyszerek hatása alól. Megrendeztek számára egy zombiapokalipszist, a húguk reakcióját pedig videóra vették.

A fiúk nagyon komolyan vették az átverést: mindent profin előkészítettek, sőt még az anyukájuk is bevonták a mókába. A videó elején még a műtét előtt találkozunk Millicenttel, aki teljes nyugalommal foglal helyet a fogorvosi székben. Legközelebb viszont már jóval bágyadtabban látjuk viszont a kocsiban, láthatólag még a műtét során használt gyógyszerek hatása alatt van. Ám arra már a lány is felfigyel, amikor a vezetőülésben ülő bátyja bekapcsolja a rádiót, és ott épp „fontos bejelentést” tesznek. A Phillips-fiúk által készített hangfelvételen ez hallatszik:

EZT IS AJÁNLJUK:
  A washingtoni Járványkezelési- és Megelőzési Központ víruskitörésre figyelmeztet. Az állami és helyi hatóságok magas lázzal, hányingerrel, halállal és kannibalizmussal járó esetekről tettek bejelentést. Kérjük maradjon a jelenlegi tartózkodási helyén a további tájékoztatásig!

  A lány teljesen megzavarodik a furcsa adástól, ám igazán csak akkor ijed meg, amikor Cabot az anyjukat is beveszi a színjátékba. Hallani, hogy a nő a kihangosított telefonon keresztül „valami különös vírusról” beszél, és kéri a gyerekeit, hogy minél hamarabb menjenek haza.

  Fotó: Youtube / Cabot Phillips

  Fotó: Youtube / Cabot Phillips

  Amikor a testvérek elérik a családi házat, a fiú kiszáll, de előtte kéri Millicentet, hogy maradjon a kocsiban, aki csak döbbenten beszél maga elé. „Mi? Kannibálok? Zombik?” Ezek után már a másik báty, Barrett is megjelenik, és Cabottal közösen látványosan pakolni kezdenek.

  Többek között zombik elleni fegyvereket is készítenek a kocsiba, ám a lány a gereblyéket és a többi eszközt látva felháborodottan követeli, hogy inkább a lőfegyvereket vigyék magukkal. Ezután a bátyjai még tovább fokozzák a gonoszkodást, és arra kényszerítik Millicentet, hogy válasszon a cicájuk és a kutyájuk közül, mert csak az egyiküket vihetik magukkal. A lány határozottan a macskát kéri, mert szerinte a kutya „úgyis haldoklik”.  

  Miután a lánnyal sütit is válogattatnak az útra, végre elindulnak hárman. Közben a fiúk arról beszélnek, hogy meg kéne állniuk egy áruháznál, hogy feltöltsék a készleteik, ám Millicent kétségbeesetten tiltakozik az ötlet ellen, mert „biztos vérfürdő lesz ott”.

  Az ijedt lányt ezután még perceken át autóztatják a bátyjai, mire elmondják neki, hogy valójában semmilyen zombiapokaliszis nem történt.

  A gonosz átverésről készült videót egy nap alatt több mint 6 millióan nézték meg, és mivel nagyon sokan aggódni kezdtek a család kutyája miatt, Cabbot feltöltött egy képet Twitterre, hogy mindenkit biztosítson arról, a kishúga mindkét kedvencük egyformán szereti.

  Top 16