• Pénz
Faktor

A Kaszinó sorsjeggyel akár 75 millió forintot is kaszálhat

Április 6-tól új sorsjeggyel bővül a Szerencsejáték Zrt. kínálata: az új játék ráadásul kiemelkedően magas, 75 millió forintos főnyereményt kínál megvásárlóinak.

A lottótársaság 2000 Ft-os sorsjegye a western filmek világát idéző grafikájával, a nagy sikernek örvendő Bukszához hasonlóan, fényes felületű, duplán nyitható és összesen 10 játékot kínál a sorsjegyek szerelmeseinek. A 75 milliós jackpot mellett rengeteg további nyeremény között található 8 db 10 millió és 25 db 1 millió forintos nyeremény.

Minden bizonnyal sokan teszik majd próbára szerencséjüket az új játékkal, hiszen a lottótársaság tavalyi kutatásából kiderül: a magyar vásárlók bizony nagyon szeretik a sorsjegyújdonságokat. A játékosok többsége szívesen vásárol új sorsjegyet, a felmérésben résztvevők több mint fele, ha új sorsjegy jelenik meg a palettán, mindenképpen kipróbálja azt.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az elmúlt évben a játékosok a legtöbbet a Buksza sorsjeggyel nyertek. Ha a 2017-ben eladott 24,5 millió darab Buksza kaparós sorsjegyet egymás mellé helyeznénk, akkor egy 4500 km-es utat alakíthatnánk ki, amin Európa 10 csodálatos fővárosát (Pozsony, Bécs, Prága, Berlin Amsterdam, Brüsszel, Luxemburg, Párizs, Madrid, Lisszabon) érintve jutnánk el Európa legnyugatibb pontjára, az évszázadokig világvégének gondolt Atlanti-óceán partján lévő Cabo da Roca kikötőbe.

    Persze, aki most a Kaszinó sorsjeggyel esélyt ad a szerencséjének és megüti a főnyereményt, bármely európai fővárost is meglátogathatja. Sőt, a 75 millió forintos jackpotból egy amerikai útra is futhatja, ahol a szerencsés nyertes az egész vadnyugatot bebarangolhatja.

    Kommentek:

    Top 16