• Kultúra

A Játékkészítő: rengeteg sztár és különleges látványvilág

Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Nagy Feró, a Király testvérek, Radics Gigi. Ők eddig is játszottak a Játékkészítőben, idén új sztárok csatlakoztak hozzájuk: Kamarás Iván, Vastag Csaba, Vastag Tamás és Stohl András.

A Játékkészítő csapata, fotó: ajatekkeszito.hu

A Játékkészítő csapata, fotó: ajatekkeszito.hu

Volt egyszer egy magányos, szemüveges kisfiú, Peti. Az iskolatársai gyakran csúfolták, egyszer még be is zárták egy elhagyott épületbe, ahol a szemüvege is leesett a sötétben. Ám ahogy elkezdett tapogatózni utána a földön, egyszer csak egy piros keretes varázs-szemüveg akadt a kezébe, amitől rögtön bátrabb lett. Elindult megkeresni a kijáratot, s közben összetalálkozott a Malaccal, aki a Játékkészítőhöz indult, hogy videojátékká válhasson: mert ma már csak így lehet létezni, a régi mesehősök ideje lejárt – állította. Így hát útra keltek együtt, hogy számos kalandot átélve és számos mesés barátot szerezve eljussanak céljukhoz. Erről szól a mese.

Új rendezésben, új és régi szereplőkkel, új és régi dalokkal, egyedi, hazai produkcióban még nem látott látványtechnikával érkezik idén decemberben újra a tavalyi év szuperprodukciója, A Játékkészítő pop-show-musical.

Az előadás egyszerre lesz interaktív mesés kaland, amiben a színház, a zene, a tánc, a cirkuszművészet, valamint a lenyűgöző vizualitás különleges egysége keveredik – ígérik a szervezők.

Szeretné Ön is megnézi a különleges előadást? Most a Faktor.hu nyereményjátékán egy 4 fős családi jegy is az Öné lehet. Kattintson a Facebook-oldalunkon található játékért!

Top 0