• Külföld
Faktor

A hétvégén házasodik negyedszer a dúsgazdag üzletember

Kevesebb mint két hónappal az eljegyzésük bejelentése után, szombaton házasodik össze Londonban Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiamágnás, a News Corporation elnök-vezérigazgatója és Jerry Hall amerikai színésznő, korábbi szupermodell.

A 84 éves médiamogul és 59 éves menyasszonya a brit fővárosban, a St Bride templomban házasodik össze. Az épületet a "média spirituális otthonának" is nevezik, mivel itt, a Fleet Streeten volt korábban a legnagyobb brit lapok közül többnek, például a Rupert Murdoch érdekeltségébe tartozó The Times és The Sun című újságoknak is a szerkesztősége.

Fotó: Europress-Adrian Sanchez-Gonzalez/AFP

Fotó: Europress-Adrian Sanchez-Gonzalez/AFP

A pár tavaly nyár végén kezdett randevúzni, októberben hozták nyilvánosságra a kapcsolatukat, amikor együtt jelentek meg a londoni rögbi-világbajnokság döntőjén.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Jerry Hall az 1970-es évek végén jött össze a The Rolling Stones énekesével, Mick Jaggerrel, akivel hosszú ideig élt együtt, négy gyerekük is született. A pár 1990-ben házasodott össze, de később házasságukat érvénytelenítették.

    Rupert Murdoch szombaton negyedszer házasodik. Harmadik feleségével, Wendi Denggel 15 év után, 2013-ban szakított. A milliárdosnak hat gyereke van: a legidősebb 43, a legfiatalabb pedig 12 éves.

    Top 16