• Krimi
Faktor

Továbbhajtott a szanaszét tört autóval a magyar férfi, de valami nagyon fontosat a baleset helyszínén felejtett

El is kapták a rendőrök.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Vasárnap 16 óra 38 perckor Zalaegerszegen, a 74-es főúton az Egervári út felé közlekedett Renault Laguna típusú autójával egy 49 éves kemendollári férfi. A sofőr szabálytalan előzésbe kezdett, melynek során nekiütközött a vele szemben közlekedő Suzuki Vitara típusú autónak, majd egy Opel Astra gépkocsinak is nekicsapódott. Ezt követően a biztonságos közúti közlekedésre alkalmatlan járművel, adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről, de a rendszáma ott maradt.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrök pár perc múlva Zalaszentivánban, a Hunyadi utcában megállították az elől és hátul is törött személyautót, majd a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit elfogták és mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét, valamint a jármű forgalmi engedélyét elvették.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán cserbenhagyás és ittas vezetés miatt indult büntetőeljárás a 49 éves kemendollári férfival szemben - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0