• Krimi
Faktor

A halottnak hitt fiú okozta a halálos balesetet

Április 5-én történt a Komárom-Esztergom megyei Ácson a halálos baleset. A rendőrök elmentek a halottnak hitt fiú szüleihez, hogy közöljék a halálhírt. Megdöbbenésükre viszont az anya előhívta szobájából az alvó fiút.

Az ácsi balesetben egy autó nem állt meg a rendőrök jelzésére, hanem elhajtott, majd nem sokkal később lesodródott az útról és összetört. A kocsi előtt öt-hat méterrel egy sérült férfi feküdt az úton, a kocsiban pedig volt egy másik fiatal, aki már nem élt. Farkas László, a Komáromi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályának vezetője a Zsaru magazinnak azt mondta: az úton fekvő sérült azt állította, hogy ő vezetett, és egy utasa volt, Ny. Milán. A rendőrök ezután elmentek Ny. Milán szülei­hez, hogy közöljék velük fiuk halálhírét - írja a borsonline.hu. Ekkor viszont a rendőrök megdöbbenésére a 18 éves fiú édesanyja azt mondta, fia fent alszik a szobájában. Le is hívta, és be is vallotta, hogy valójában ő vezette a kocsit, a baleset után pedig elrohant.

A férfinél kábítószer-gyorstesztet csináltak, amely pozitív lett, ezért letartóztatták. Azt nem lehet tudni, hogy a sérült fiatal miért vállalta magára a balesetet.

A Bors információi szerint az autót vezető férfi azért nem állt meg a rendőröknek, mivel egy korábbi esete miatt elvették a jogosítványát – akkor részegen vezetett.

Top 0