• Krimi

A gyerek kezéből lopták el a tabletet

Egy konyári nő két fiatallal megbeszélte, hogy vashulladékot visznek majd el az udvaráról. Ezért a fiatalok pénteken estefelé elmentek a nő házához. A nő nem volt otthon, ezért fiai beszéltek a fiatalokkal.

A 19 éves Gy. Levente és 13 társa zárva találták a kaput, ezért fütyültek. A házból az ott lakó 10 éves fiú jött és azt mondta, hogy anyja nincs otthon, ezért kérte, hogy jöjjenek vissza később, ezután bement a házba.

A két fiatal ekkor átmászott a kerítésen, ezt a 10 éves fiú észrevette és felszólította őket, hogy menjenek el. A fiú öccse is meghallotta ezt, ezért kijött a házból, kezében egy tablettel. A tabletet Gy. Levente elkérte, de nem kapta meg, ezért kivette a gyerek kezéből. A fiatalok ezután kimásztak a kerítésen és elmenekültek.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A gyerekek elmondták a történetet az anyjuknak, aki szólt a rendőröknek. A nyomozás után Gy. Leventét és kiskorú társát előállították. A 19 éves fiatalt kihallgatták, majd őrizetbe vették és előzetes letartóztatását kérték. A rendőrök házkutatást tartottak nála, ekkor megtalálták a tabletet, amelyet lefoglaltak és visszaadtak a gyereknek. A 13 éves fiút tanúként hallgatták ki.

A 19 éves konyári fiú ellen kifosztás miatt folytatnak eljárást – írja a police.hu.

Top 0