• Külföld
Faktor

A gyerek bennégett a sütőben, az anyát és az élettársát letartóztatták

A houstoni rendőrség kedden letartóztatott egy nőt és a barátját, miután egy felnőtt felügyelete nélkül hagyott tizenkilenc hónapos kislány bennragadt egy bekapcsolt sütőben.

Fotó: Thompson család

Fotó: Thompson család

A kislány 25 éves anyját, Racqual Thompsont és párját a gyerek veszélyeztetése miatt tartóztatták le – írja az NBC News. A másfél éves kislányt még november 16-án hagyták otthon a felnőttek egy öt-, és egy hároméves gyerek társaságában. J’zyra ezután valahogy bemászott a sütőbe, amelyből nem tudott kijönni, a kórházban pedig belehalt égési sérüléseibe.

A bírósági dokumentumok szerint Thompson este nyolc óra környékén fektette le a gyerekeket, és párjával elmentek meglátogatni a férfi bátyját. A vallomás szerint nagyjából két óra múlva mentek haza – ekkor a sütő már be volt kapcsolva. Egyelőre nem tisztázott, hogyan is jutott be a kislány a sütőbe, miért nem tudott onnan kimászni, valamint az sem, hogy ki és mikor kapcsolta be a készüléket.

A másik két gyerekre jelenleg nevelőszülők vigyáznak, egészen az ítélet meghozataláig. Azonban a kislány nagyapja, valamint a gyerekek apja is szeretné elérni, hogy megkaphassák a felügyeleti jogokat.

Top 0