• Krimi
Faktor

A gázkonvektor miatt halt meg a 4 éves kisfiú és az anyja, nyomoz a rendőrség

A katasztrófavédelem szerint a gázkészülékekből kiáramló szén-monoxid miatt halt meg Kecskemét közelében egy nő és a kisfia, rendőrség nyomoz.

Fotó: MTI / Donka Ferenc

Fotó: MTI / Donka Ferenc

Egy rokon találta meg a 31 éves anya és a 4 éves gyerek holttestét szombat reggel, mondta el a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrségi sajtószóvivője, Benedek Dávid. A Faktor is írt már a tragédiáról, szén-monoxid-mérgezés miatt haltak meg mindketten az első vizsgálatok szerint.

Kovács Andrea, a megyei katasztrófavédelem szóvivője azt mondta, a katasztrófavédelem és a gázszolgáltató munkatársai jelenleg is vizsgálják a tragédia okait a helyszínen.

Azóta már azt is tudni lehet az MTI beszámolója szerint, hogy a Kecskemét közelében lévő családi ház légterében felhalmozódott szén-monoxidot az épületben működő gázkonvektorok, illetve egy nyílt égésterű vízmelegítő berendezés bocsátotta ki, vagyis ezek miatt halt meg a nő és a gyereke. A rendőrség nyomoz az ügyben, ahogy mondják, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt, ismeretlen tettes ellen.

Top 0