• Krimi

A frissen műtött baba szobájában drogoztak a szülők, az anya meghalt

Egy hét hónapos kislány légcsövén kellett helyreállító műtétet végrehajtani. A sikeresen megműtött gyerek szülei örömükben kábítószert fogyasztottak, az anya belehalt a heroinozásba.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

A kislány kórházi szobájában találtak rá az anyára: Mary Ann Landers már nem élt, Wesley Landers pedig eszméletlenül hevert a terem közelében, miközben a gyerekük az ágyban aludt – írja a Mirror.

A nő halála meglepte az alabamai Trintiy lakosait – a szomszédok ugyanis úgy ismerték a szülőket, mint vallásos, templomba járó embereket. A 32 éves nő szerdán még a Facebookon tudatta ismerőseivel, hogy a lányát meg kell műteni, majd nem sokkal később belehalt a drogtúladagolásba.

Férjét úgy találták meg, hogy még a karjában volt fecskendős tű – két másik fecskendőt a mosdó pultján találtak. A férfit újraélesztették, később letartóztatták kábítószer és fegyver birtoklásáért.

„Ez is azt mutatja, milyen erős és komoly veszély a drog.” – mondta a megyei halottkém. Az orvos elmondása szerint csak az utóbbi két hétben legalább húsz, drogtúladagoláshoz kötődő halálesettel foglalkoztak a kollégáival.

„Van valami bújtatott rossz abban, ha a gyerekedet az ország egyik legjobb kórházába viszed, és közben elkövetsz egy olyan hibát, ami az életedbe kerül.” – mondta a halottkém.

A kórház elmondása szerint a hét hónapos kislány műtéte jól sikerült, fel fog épülni. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Top 0