• Krimi

A férfi elfutott, a feleséget megerőszakolták és megölték

Macsétával támadtak meg egy amerikai házaspárt a közép-amerikai Grenadán, egy nappal azután, hogy megérkeztek a szigetre. A férj összeverekedett a támadóval, majd elfutott segítségért. A feleségét egy órával később találták meg holtan. A halála előtt megerőszakolták. A gyilkosa decemberben szabadult a börtönből.

A 39 éves nő egy nappal korábban érkezett a férjével a karib-tengeri szigetre, egy vendégházban laktak, és sétálni mentek a tengerpartra, amikor megtámadták őket. A férj nem hagyta magát, és összeverekedett a támadóval, majd segítségért rohant.

Egy korábban készült fotó a grenadai tengerpartól. Egy lakott területtől távol eső részen történt a támadás. Fotó: Europress / Hamish Blair - Getty Images

Egy korábban készült fotó a grenadai tengerpartól. Egy lakott területtől távol eső részen történt a támadás. Fotó: Europress / Hamish Blair - Getty Images

A nő holttestét egy órával később találták meg a rendőrök és a nekik segítő helyi önkéntesek egy erdő részen, a halálát koponyatörés és fulladás okozta. A CBS News azt írja, hogy a támadó nevét nem árulták el (egészen addig, amíg nem meg vádolják hivatalosan), és a férfi együttműködik a hatósággal.

A Daily Mail szerint a támadó egy hónapja szabadult a börtönből, ahol pedofília miatt ült. Mielőtt megölte, meg is erőszakolta a nőt a lap szerint, bár a halottkémi jelentésben erről nincs szó. A férfi állítólag feladta magát, miután megtalálták a nő holttestét. Három könnycsepp van a bal szeme alá tetoválva, ami azt jelenti, hogy ölt már, vagy készen áll arra, hogy öljön. Akár 35 év börtönt is kaphat. A férj nem sérült meg a támadás során.

Top 0