• Krimi
Faktor

A fagyasztóban rejtegette 103 éves anyja holttestét

Megmagyarázhatatlan esettel találták szembe magukat egy olasz kisváros rendőrei: egy 103 éves asszony holttestét találták meg fia fagyasztójában. A nő most ünnepelte volna születésnapját.

Fotó: Europress / Damien Meyer - AFP

Fotó: Europress / Damien Meyer - AFP

Az előzetes vizsgálatok alapján Irma Borgoglio még márciusban halhatott meg, 65 éves fia – akivel közös lakásban éltek – azóta rejtegethette a holttestet a fagyasztóban. A férfit őrizetbe vették a rendőrök - írja a The Local.

A szomszédoknak már korábban is feltűnt, hogy az idős asszony régóta nem mutatkozott a lakáson kívül, de mikor a fiát kérdezték Irma állapotáról, a férfi mindig kitérő választ adott. A szomszédok azután elégelték meg a bizonytalan helyzetet, hogy azt látták, a férfi egy új, szokatlanul nagy fagyasztót cipel haza.

Gyanújuk pedig beigazolódott: a rendőrség a fagyasztó előtt találta meg a fagyott holttestet – a férfi valószínűleg épp „át akarta költöztetni édesanyját”, mikor tetten érték a rendőrök.

Az anya és fia közel egy éve költözött az olasz kisvárosba, Trivero del Varesottóba. A férfi azonban nem talált magának munkát. Egyelőre nem tudni, miért rejtegette édesanyja holttestét, mint ahogy azt sem, mi volt a halál pontos oka.

Kommentek:

Top 0