• Krimi
Faktor

Fordulat az ügyben: a darnózseli hentes feleségét találhatták meg a Fertő tóban

Az osztrák lapok szerint a szálak Magyarországra vezetnek.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Legnagyobb valószínűséggel a darnózseli hentes feleségéé, K. Judité lehetnek a Fertő tóban megtalált testrészek - írja a rendőrségi forrásokra hivatkozva a Bors. Hivatalosan azonban továbbra sem tudni, kinek a felsőtestét és fejét találták meg pénteken a Fertő tó nyugati felén, Ausztriában a sekély vízben, illetve a nádasban.

Azt sem tudjuk, hogy ki az, aki megtalálta, olyan nagy a titkolózás. Mi, akik nap mint nap itt vagyunk, csak azt hallottuk, hogy egy horgász. Meg vagyunk lepve, hogy milyen szigorúan őrzik az illető személyazonosságát, pedig minket is érdekelne, ki az. Úgy tudjuk, ő az egyetlen civil, aki a torzót látta. A hiányzó testrészeket azóta is mindennap keresik

– mondta a ruszti kikötőben a portálnak egy férfi. Az osztrák lapok szerint szinte bizonyos, hogy a szálak Magyarországra vezetnek, ugyanis az ausztriai eltűnési eseteket már a hétvégén átnézték, és egyikkel sem tudták összefüggésbe hozni a holttestet. Az Ö24 hírportál megbízható forrásra hivatkozva leírta: két kiemelt magyar bűnügy jöhet szóba. Az egyik Fanni novemberi eltűnése, de ennél valószínűbbnek tartja az Ö24, hogy a darnózseli esethez van köze a borzalmas Fertő tavi leletnek. 

EZT IS AJÁNLJUK:

    A Mosonmagyaróvár melletti faluban élő hentest, N. Jánost vádolták azzal, hogy megölte gyógytornász feleségét, maradványait pedig eltüntette.

    Kommentek:

    Top 16