• Kultúra
Faktor

A bűvös 21 - különleges szülinapra készül a Punnany Massif a Budapest Parkban!

A fennállásának tizenötödik évét igazán méltóképp ünnepli hazánk egyik legnépszerűbb formációja, a Punnany Massif.

Májusban új lemezüket, a PMXV-t mutatták be a Budapest Parkban – az album egyébként egy ízig-vérig bestof a 15 legpunnanybb dallal, egy kivételes zenekar összes nagy mérföldkövét érintve. De természetesen ezzel nincs vége a tizenötödik szüliévnek –

a banda ezúttal egy igazán kivételes születésnapi mulatságba invitálja rajongóit.

Igazi, hamisítatlan karneváli hangulattal készülnek, amiben szamba-táncosok, rengeteg ütős, és persze meglepetés sztárvendégek lesznek segítségükre. Ez egy fordított szülinap, ahová nem kell ajándékot hoznod, sőt – az első ezer vendég hiperkúl meglepetést is kap!

EZT IS AJÁNLJUK:

  A Punnany Massif tehát eddig soha nem látott színes kavalkáddal készül, hogy a szülinap mellett méltóképp ünnepelhessék 21-én huszonegyedik parkos bulijukat. Ezzel pedig igazi rekorderek, hiszen azon kivételes csapatok közé tartoznak, akik szezononként legalább három (!) koncerttel szórakoztatnak a Budapest Parkban, és ezzel összességében a legtöbb embert mozgatják meg hosszú évek óta Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó koncerthelyszínén. A közönségkedvenc zenekar ugyanis a kezdetek óta ad itt rendre masszív tömegeket vonzó, kivételes atmoszférájú koncerteket, ahová évről évre egyre többen járnak csodájára annak az örömzenélésnek, amit a srácok az élő hangszerekkel varázsolnak.

  Szóval a hangulat garantált, ezúttal pedig egy minden érzékszervet lenyűgöző forgataggal, és természetesen jól ismert slágerekkel készülnek erre a különleges a jubileumra!

  Jegyek: https://www.budapestpark.hu/event/punnanymassif-20180721

  Facebook: https://www.facebook.com/events/224151581682518/

  Kommentek:

  Top 16