• Külföld
Faktor

900 szál szegfűt vett, hogy minden lánynak adhasson virágot az iskolában

Hayden Godfrey már sokszor hallotta osztálytársnőitől, barátnőitől, hogy mennyire kényelmetlenül érzik magukat, amikor Valentin-napkor szinte minden lány kap egy rózsát a barátjától, csak a szingli lányok maradnak ajándék nélkül. A tinédzser rendhagyó megoldást talált a problémára: vett kilencszáz szál szegfűt, és az iskola összes lány tanulójának adott egyet.

So I did a thing today.Today I passed out 900 carnations, one to every girl at SVHS and it was totally worth it. I don...

Közzétette: Hayden Godfrey – 2016. február 11.

Közel húsz önkéntes segítette Hayden akcióját a utahi Smitfield Sky View Középiskolájában, és így garantálták, hogy az iskola összes diáklányának emlékezetes és kellemes legyen az idei Valentin-napja – írja a Telegraph.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Hayden Facebookon számolt be a meglepetésről, amelyet már hosszú ideje tervezgetett.

  „Azt hiszem, nagy dolgot tettem ma. Összesen 900 szál szegfűt adtam át az iskola minden egyes lányának, és teljes mértékben megérte. Nem hiszem, hogy lenne ahhoz fogható élmény, mikor azt látod, hogy minden lány, aki átsétál az épületen, egy szál virágot tart a kezében.”

  Hayden nem először lepi meg virággal osztálytársait Valentin-napkor – elsőévesként még 20-30 szál virágot adott azoknak, akikkel aznap találkozott.

  Ezúttal interneten keresztül bonyolította le a kilencszáz szál szegfű megvásárlását és szállítását, amelyet spórolt pénzéből fedezett. A gesztus pedig kifizetődött: Hayden sorra kapja Facebookon a hálás üzeneteket.

  „Nagyon szépen köszönöm! Hihetetlen vagy! Sosem fogom elfelejteni, mit tettél ma az iskola összes lányáért!” – írta az egyik hálás diák. De olyanok is írtak a fiúnak, akik nem jártak az iskolában.

  „Ez olyan megható, Hayden! Rengeteg olyan Valentin-napra emlékszem, mikor még tinédzser voltam, és más lányok mind kaptam ajándékot, én viszont nem. Nem volt vicces. A te történeted nem csak azokat fogta meg, akik virágot kaptak tőled, hanem mindannyiunkat, akik hallottunk vagy olvastunk róla.”

  Top 16