• Krimi
Faktor

Nyolc évet kapott a pedofil zalai rendőr

Volt olyan gyerek, aki az ágy alá menekült előle, volt, aki az ablakon mászott ki, nehogy hozzáérjen a rendőr. Szemérem elleni erőszak miatt ítélte 8 év fegyházra a volt rendőrt a Zalaegerszegi Törvényszék.

A vád szerint a rendőr 2012-ben akkori barátnője gyerekét zaklatta. Többször egyedül vigyázott rá. Egyik éjszaka molesztálni próbálta az alvó gyereket, de a kislány felébredt. Nagyon megijedt, a férfi is abbahagyta a zaklatást és lefeküdt aludni. A gyerek ekkor mászott ki az ablakon és menekült el a házból.

2011-ben saját gyerekének iskolatársát molesztálta a férfi. A gyerek náluk vendégeskedett, amikor az ittas rendőr zaklatni kezdte. A fiú ellenkezett, többször meg is ütötte a férfit. Végül sikerült az ágy alá bújnia, ahol a férfi már békén hagyta. A gyerek az ágy alatt töltötte az egész éjszakát.

A rendőr egyébként végig tagadta, amiket a gyerekek mondtak, azt mondta, ezek csak a gyermeki fantázia szüleményei - írja az MTI. A bíróság viszont hitelesnek tartotta a vallomásokat, ráadásul súlyosbító körülményként határozta meg, hogy a férfi rendőrként követte el ezeket. Áprilisban 8 év fegyházra ítélték első fokon a férfit, aki fellebbezett az ítélet ellen. Kedden a Zalaegerszegi Törvényszék végül helybenhagyta az elsőfokú ítéletet. 

Top 0