• Krimi
Faktor

Botrány a budapesti trolin, szörnyű dolog történt az idős utassal

Egy másik utas ököllel arcon ütötte.

Egy férfi ököllel ütött arcon egy 67 éves nőt Budapesten, a 76-os trolin – írja a Blikk. A bántalmazott nő lánya elmondta, hogy édesanyja stresszhelyzetben, pláne meleg időben pszichés fulladással küzd, gégeműtéten is átesett.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Az asszony fülledt időben tartott hazafelé, a nyitott ablaknál keresett helyet, hogy jobban kapjon levegőt. Egy 50-60 év körüli férfi ült mögötte, aki megkérte, hogy csukja be az ablakot, mert fáj a füle, mire a nő elmondta, hogy nehezen lélegzik, ezért szeretné nyitva hagyni. „Ezután a férfi előrenyúlt, majd becsukta, anyukám pedig kinyitotta” – mondta az érintett lánya, hozzátéve, hogy ez többször megismétlődött.

Egy szintén a trolin utazó nő arra kérte a férfit, hogy higgadjon le, az asszonynak pedig azt mondta, hagyja nyugodtan nyitva az ablakot, mert nincs levegő, és tartsa ott a kezét, hogy ne lehessen újra becsukni. A férfi ezután szitkozódott, majd az idős asszonyt úgy arcon vágta ököllel, hogy bedagadt és belilult az arca.

A történtek miatt rendőrségi feljelentést készülnek tenni, a lap által megkérdezett ügyvéd szerint öt év börtönre is ítélhetik a dühöngő férfit, ha megállapítják, hogy a megvert asszony nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedhetett volna.

Kommentek:

Top 0