• Sport
Faktor

6-0-ra verte a Barcelona a Bilbaót, Messit le kellett cserélni

A Barcelona gyakorlatilag végig emberelőnyben játszott és nagyon simán győzött. Suárez mesterhármast rúgott, Messi sérülése nem súlyos az első hírek szerint.

Fotó: Europress - Getty Images / David Ramos

Fotó: Europress - Getty Images / David Ramos

A meccs gyakorlatilag már a 4. percben eldőlt, amikor a Bilbao kapusa, Gorka Iraizoz felrúgta a kilépő Suárezt, ezért kiállították, a Barcelona pedig 11-est kapott, amelyet Messi be is lőtt. A Barcelona ezután hatalmas fölényben játszott, a félidő közepén Neymar lőtt újabb gólt.

A szünetben aztán Luis Enrique, a Barcelona edzője lecserélte a héten ötödször a világ legjobb focistájának választott Messit - az első hírek szerint a térdhajlító izma fájt, de nincs komolyabb baja, csak óvatosságból kellett lecserélni.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Ennek ellenére már a második percben újabb gólt rúgott a Barcelona a második félidőben, ezúttal Neymar passza után Suárez. Neymar később egy hosszú cselsorozat után Ivan Rakiticnek is adott egy gólpasszt, aztán a spanyol góllövőlistát vezető Suárez egy-egy beadás után előbb lábbal, majd fejjel a második és a harmadik gólját is megszerezte. Így a vége 6-0 lett.

    A Bilbaóval a Barcelona a kupában is találkozik majd.

    Top 16