• Sport
András Ferenc

50 másodperc alatt kapott két sárgát, csapata kikapott - videó

A spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójából eddig két meccset játszottak le, a Sevilla a Málaga ellen, míg a Celta Vigo a Levante ellen tudott nyerni. A Málaga játékosa, Arthur Boka egy percen belül kétszer szabálytalankodott, kiállították. A Celta hétgólos meccsen nyert.

Fotó: Europress - Jorge Guerrero / AFP

Fotó: Europress - Jorge Guerrero / AFP

A spanyol bajnokság dobogósai holnap lépnek pályára, de ma is rendeznek meccseket a La Ligában. A nap első meccsén olyan érzése lehetett az embernek, hogy minden kétszer ismétlődik meg. A Sevilla-Málaga mérkőzésen, Kevin Gameiro a 40. percben szerezte meg a vezetést a Sevillának, majd két perccel később ismét ő talált a kapuba.

A Malaga a 72. percben ugyan szerzett egy gólt, de egyenlíteni nem sikerült, így a meccs végeredménye 2-1 lett.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A mérkőzés összefoglalója:

  Vicente Iborra, a Sevilla játékosa előbb a 81. és a 83. percben is kapott egy sárgát, így három percen belül kiállították. Ezt a gyorsaságot sikerült felülmúlni a Málaga játékosának, Arthur Bokának, aki előbb 90:53-nál, majd 50 másodperccel később, 91:43-nál szabálytalankodott sárga lapot érően.

  Boka szabálytalanságai:

  A nap második meccse nagyon simán indult, a Celta Vigo a 57. percben már 3-0-ra vezetett.

  Guidetti átemelésével 2-0-ra vezetett a Celta Vigo:

  A Levante azonban nem adta fel, előbb 3-2-re jöttek fel, majd 4-2-es Celta Vigo vezetésnél újabb gólt lőttek. A Levante végül nem tudott egyenlíteni, a meccs végeredménye 4-3 lett a Celta Vigo javára.

  Top 16