• Tech
Faktor

Ez a Facebookos játék tartja lázban a magyar netezőket

A játék nagyon egyszerű, csak a Messengerben kell találós kérdésekre válaszolni.

Az Agymozgató nevű Messengeres programmal az egyik legegyszerűbb és mégis legszórakoztatóbb játékot játszhatjuk: találós kérdésezhetünk a Facebookon. Az Agymozgató számítógépen és telefonon is játszható.

Tavaly májusban a magyar felhasználóknak is bekapcsolta a Facebook a Messengeres játékokat, azóta pedig folyamatosan bővül az unaloműző minialkalmazások köre. A különféle kategóriák után most egy kicsit más stílusban érkezett egy kifejezetten magyar felhasználóknak szóló játék, találós kérdésekkel - írja a HVG.

Az Agymozgatót a chatbotok fejlesztésével foglalkozó Roborobo csapata rakta össze, és úgy tűnik, nagyon jól sikerült nekik: a játék 5-ből 5 csillagon áll, még 800 értékelés után is. A fejlesztők a portálnak elmondták: két hét alatt már 28 ezernél tart a felhasználók száma, ők összesen már 3 milliónál is több üzenetet írtak a rendszernek.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A csevegőbot adatbázisát több mint 200, különböző nehézségű találós kérdéssel töltötték fel, amikre ha helyesen válaszolunk, akkor – a nehézségi szinttől függően – több-kevesebb csillagot kapunk.

    Ha elakadnánk egy válasszal, akkor sincs gond, a korábban megszerzett csillagainkat ugyanis segítségre költhetjük.

    A chatbot indításához elég erre a linkre kattintani, vagy az Indítás szót elküldeni üzenetben az Agymozgató Facebook-oldalának.

    Kommentek:

    Top 16