• Külföld
Faktor

22 gyermeket veszített el a nő, az orvosok azt mondják, csak szerencsétlen

Az asszony nem adja fel, hogy egyszer anya lehessen. De válaszokat akar.

A 35 éves Kerry Hutchinson többször elvetélt, de volt, hogy azután hunyt el a babája, hogy megszülte. A traumák ellenére azt mondja: nem adja fel a reményt, hogy egyszer ő is anya legyen.

Az asszony 6 csecsemőjét temette el, 16-szor pedig elvetélt, ebből 10 esetben a terhesség 22. hete után. Az orvosok szerint a nő teljesen egészséges, csak egyszerűen nincs szerencséje. Hutchinson egész életében arról álmodott, hogy anya lesz, és arra sosem gondolt, hogy ennyi szívfájdalommal jár a dolog.

EZT IS AJÁNLJUK:

  A Brimingham Life-nak megszólaló asszony szerint ennyi halálesetre nem lehet azt mondani, hogy szerencse kérdése, és ő valódi válaszokat szeretne arra, hogy miért haltak meg a gyerekei. Első gyermeke 12 órát élt, mert koraszülött volt. Az ő halála után az orvosok kutakodni kezdtek, és arra jutottak, Hutchinsonnak méhnyakrákja van, amelyet igyekeztek kezelni.

  Mivel semmi nem hatott, a méhnyak egy részét eltávolították. Ezt követően azt mondták a szakemberek, próbálkozzon nyugodtan újra a férjével, mert ez nem okoz gondot. Habár minden esetben sikerült teherbe esni, a magzatok vagy korán jöttek világra, vagy hamar elvetélt.

  A nő ebben a tortúrában elveszítette az állását és a házukat is. Volt, hogy heteket ült a szobában magányosan, és férjén kívül senki nem kérdezte meg, hogy van. Miután ebből elege lett, felállt és soha többet nem ment vissza abba a házba, ahol korábban laktak.

  A nőn elvégeztek egy speciális műtétet, amely arra volt hivatott, hogy a vetéléseket megelőzze, de emellett is elvesztette az immáron 22. magzatát. “Egy csodálatos angyal elvesztése lehet szerencsétlenség, a 22. után már szüksége van az embernek magyarázatra” - emelte ki az asszony. A 22. gyermekét az asszony most, március 5-én vesztette el. Az orvosok az ultrahangon vették észre, már nincs szívhang - írta a Daily Mail.

  Kommentek:

  Top 16