• Kultúra
Faktor

Nagyobb zenei kínálat, hosszabb strandrész - ez az idei EFOTT

Erősebb infrastruktúrával, hosszabb strandszakasszal és szélesebb zenei felhozatallal várja az érdeklődőket az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) Velencén július 12. és 17. között - hangzott el az M1 aktuális csatorna adásában. Idén saját wakeboard pályája és két strandröplabdapályája is lesz a rendezvénynek, amely egy új helyszínnel is kiegészül.

Maszlavér Gábor, a fesztivál igazgatója elmondta, hogy a rendezvény területe idén csaknem 30 hektár lesz, jóval hosszabb lesz a strandrész, emellett erősebb infrastruktúrával, több kiszolgáló létesítménnyel, büfékkel, illemhelyekkel várják a látogatókat.

Idén saját wakeboard-pályája és két strandröplabdapályája is lesz a rendezvénynek,

de vízilabdázás és sárkányhajózás is színesíti a programokat.

Megemlítette azt is, hogy idén két felsőoktatási intézmény látja el a házigazda szerepét: a Debreceni Egyetem a kulturális és civil programokért, a Testnevelési Egyetem a sportprogramokért felel.  

A fesztiválon a legnépszerűbb hazai formációk, a WellHello, a Halott Pénz mellett fellép még többek között a brit Rudimental is. A Brains különleges produkcióval, a PASO filmzenékkel készül. A Mary PopKids dobos formációval egészül ki,

a 30Y koncertjét élőben festik le képzőművészek,

valamint elhangzik az EFOTT-himnusz is, amelyet a Margaret Island, Felcser Máté (Punnany Massif) és Jumo Daddy (Irie Maffia) közösen írt és ad elő - ismertette a zenei kínálatot Maszlavér Gábor. Továbbá új helyszínnel is bővül a fesztivál: a Muzsika-szigeten nótakaraoke szórakoztatja majd a résztvevőket.

Kommentek:

Top 0