• Kultúra
Faktor

Bejelentették: ez a színész lesz a legújabb szuperhős

Dwayne Johnson a közösségi médián keresztül jelentette be, hogy elvállalta a Bronzember, Doc Savage szerepét Shane Black új akciófilmjében.

Johnson hétfőn számolt be róla, hogy a Sony stúdió számára a Doc Savage-filmet készítő Shane Black megkereste őt a szereppel. Elárulta, hogy már csak azért is érdekli a felkérés, mert

minden képregényrajongó tudja, hogy a Bronzemberként emlegetett Doc Savage ihlette Supermant

- mondta a színész.

Fotó: Europress - AFP/Robyn Beck/AFP

Fotó: Europress - AFP/Robyn Beck/AFP

    

Johnson a közösségi médián keresztül tájékoztatta rajongóit, hogy a napokban Shane, valamint a Doc Savage-filmen dolgozó forgatókönyvírók, Anthony Bagarozzi és Charles Mondry is felkeresték, hogy együtt fejlesszék tovább a történetet.

A Doc Savage filmet Shane Black fogja rendezni, az ő nevéhez fűződik a Vasember 3. című akciómozi is, illetve forgatókönyvírója volt a Halálos fegyvernek is. Legutóbbi, Rendes fickók című filmjét pedig Russell Crowe és Ryan Gosling főszereplésével nemrég kezdték el játszani a magyar mozikban. De mielőtt még Black belefogna az új szuperhősfilmbe, először az új Predator-mozit forgatja le a Fox stúdióban. 

A rendező-forgatókönyvíró évek óta dolgozik a Doc Savage-adaptáción. A Sony egész sorozatot szeretne a képregényhőssel.

Johnson most producerként is beszáll a film megvalósításába. Egyébként a filmsztár Központi hírszerzés című akcióvígjátékát június 16-tól forgalmazzák Magyarországon, de mostanában forgatta az új Baywatch-filmet, a Törésvonal című katasztrófafilmjéhez pedig folytatás készül, és szerepet vállalt a Jumanji új feldolgozásában is.

Doc Savage: The Man of Bronze címmel már készült egy játékfilm 1975-ben, amelyben a képregényhőst Ron Ely, a Tarzan-színész játszotta.

Top 0