• Krimi

Újabb házkutatás Lagzi Lajcsinál, 200 milliós érdi palotájában kutakodtak a rendőrök

Újabb, Lagzi Lajcsi nevéhez köthető luxusingatlanban tartott házkutatást a rendőrség. Az ingatlant, Puskás-villának is hívják, mert régen szálloda volt, és gyakran vendégeskedtek ott az Aranycsapat tagjai.

A félmilliárdot érő Boglárka lakóparkon és a boldogasszonypusztai birtokon kívül találtak egy érdi villát is a rendőrök, ami Lagzi Lajcsihoz köthető, írja a Blikk. Az épület több mint 2000 négyzetméteres, az értéke mintegy 200 millió forint.

Az idősebb helybeliek csak úgy emlegetik, mint a Puskás-villa, ugyanis az Aranycsapat néhai legendája és játékostársai sűrű vendégei voltak az annak idején szállodaként üzemelő ingatlannak. A lap úgy tudja, nem olyan régen rendőrök szállták meg a házat, és majdnem egy napig kutakodtak ott.

"Valóban van egy érdi ingatlan, amelyben az ügyfelem ellen folytatott bűnügyi nyomozás keretében történt házkutatás. Több, az ügyhöz nem köthető céges dokumentumot is lefoglaltak – mondta Lagzi Lajcsi ügyvédje Frölich Krisztián.

Mint arról a Faktor is írt, Galambos Lajost és a feleségét, Boglárkát, valamint egy harmadik személyt közüzemi számlák elcsalása, okirat-hamisítás és vesztegetési kísérlet vádjával 2015. szeptember 24-én tartóztatták le. Az asszonyt október elején kiengedték. Lagzi Lajcsi január végén szabadult az előzetesből.

Top 0