• Külföld
Faktor

Keserves sírásra figyeltek fel: haldokló nőt tartott fogva egy beteges család

Az asszony 16 évig élt rabságban, és csak romlott ételt ehetett.

A nőt 16 évig tartották fogságban.

A nőt 16 évig tartották fogságban.

Kijevtől nem messze, az egyik melléképületben egy alig élő nőt fedeztek fel, akit rabságban tartottak. Az ukrán falu lakóinak gyanús volt, amikor éjszaka a melléképületből hangos sírás hallatszott.

Az épület ajtajának feltörése után a vidéki közösség képviselői egy haldokló asszonyt találtak. Később kiderült, hogy az 52 éves Elena Volodimirivna Sirjakina valamikor fordítóként dolgozott, azonban az utóbbi 16 év során ismerősének családja fogságba tartotta őt.

Az asszony azt mondta, hogy még a 2000-es évek elején egykori szomszédai és jó barátai pénzt csaltak ki tőle. Cserébe megígérték neki, hogy jól jövedelmező munkát találnak külföldön. Ezután felajánlották, hogy a Cserevki faluban egy házban lakjon. Azonban az utóbbi években a tulajdonos - régen még az áldozat barátnője - szó szerint rabot csinált belőle: nehéz feladatokat adott neki, ételmaradékkal és romlott élelmiszerekkel etette, verte és megfélemlítette őt – írja a Kárpátinfo.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Emellett a nő folyamatosan kitalált történetekkel fenyegette az asszonyt. Az áldozatnak bebeszélték azt is, hogy állítólag egy épület összeomlása miatt emberek haltak meg, amiért őt körözi a rendőrség. Továbbá azt, hogy állítólag fizikai eltávolítását a testvére rendelte meg. Azt is bebeszélte neki, hogy súlyos betegséggel küzd, sorsával egy ismeretlen médium foglalkozik, aki a gazdasszonyon keresztül határozza meg, hogy a gyógyuláshoz mit és hogyan kell csinálni.

    Az áldozatot kórházba vitték, élete már nincs veszélyben. Az ügyben tovább tart a nyomozás.

    Kommentek:

    Top 16