• Külföld
Faktor

15 éves lányokat molesztáltak a migránsok

Szét akarja választani a nőket és a férfiakat az a német fürdő, ahol már többször is zaklattak fiatal lányokat migránsok.

A német fürdő, ahol már több lányt is zaklattak a migránsok, arra készül, hogy elkülöníti a nőket és a férfiakat. Ahogy arról a Faktor is beszámolt, a 14 éves fiú és a 34 éves férfi a Hamburg közelében fekvő Norderstedt élményfürdőjében zaklatott egy 14 éves és egy 18 éves lányt. A lányok csúszdáztak, a férfiak pedig már a medencében várták őket és fogdosni kezdték őket.

Az Arriba élményfürdő - fotó: Facebook

Az Arriba élményfürdő - fotó: Facebook

Augusztusban szintén ebben a fürdőben egy csapat migráns 15 éves lányokat molesztált. Hét migráns körbe fogta a négy 15 éves lányt és egy 17 éves társukat, és a mellüket kezdték fogdosni, valamint már a combjuk közé is nyúlkáltak.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az akkori és a mostani eset után már többen kérték a fürdő vezetőségét, cselekedjenek és tiltsák ki a migránsokat. A vezetőség ebbe nem akart belemenni, viszont bejelentették, bizonyos időszakokban szegregálni fogják a lányokat és a fiúkat, valamint több kamerát szereltettek fel, emellett pedig álruhás őröket is fogadtak, akik a fürdőzők között elvegyülve vigyáznak majd a biztonságra - írta a Daily Mail.

    Top 16