• Krimi
Faktor

13 éves diákjával volt viszonya a magyar tanárnak

Az általános iskolai tanár, aki különóraként gitároktatást is vállalt, idővel bizalmi viszonyba került 13 éves tanítványával. A kapcsolat 2017 elejére - a kislány beleegyezésével - már rendszeres iskolán kívüli találkozásokká fejlődött, később szexuális kapcsolattá alakult.

A pedagógus kérésére a gyerek magáról, illetve szexuális együttlétekről pornográf felvételeket készített, fogadott és tárolt a telefonján. Végül a lány anyja tett feljelentést a rendőrségen, amikor megtudta, mit művel a pedagógus a gyerekével.

Illusztráció.

Illusztráció.

A Bors munkatársa korábban beszélt egy édesanyával, akinek a lánya az érintett iskolába jár. A névtelenséget kérő asszony elmondta, hogy a szülők attól tartottak, az ő gyerekükhöz is közeledett az említett tanár: "Visszataszító, hogy Sz. R. nemcsak történelmet, de erkölcstant is oktatott, az intézményen kívül is tartott órákat. Néhány öregdiáktól tudjuk, hogy korábban is előfordult, hogy túl ment a határokon."

Az érintett kislányról azt mondták, hogy egy kifejezetten félénk, visszahúzódó gyermek.  A férfi mégis kiszemelte magának, miközben a kapcsolatban élt, nevelt gyerekei is voltak.

A Gödöllői Járásbíróság tavaly október 18-án megtartott zárt tárgyalásán nyolc évre ítélte a férfit, pénteken születhet az ügyben jogerős ítélet, akkor derül ki, hogy marad-e a nyolc év börtön szexuális visszaélés miatt.

Kommentek:

Top 0