• Krimi

11 év börtönt kapott a baseballütős gyilkos

Jogerősen 11 év börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a kiskunfélegyházi férfit, aki három évvel ezelőtt gyilkolta meg az élettársát. A nő és a férfi még az 1990-es években kezdtek viszonyt. Néhány évvel később gyerekük is született. De a férfi csak 2010-ben költözött hozzájuk. Kocsmázott, játékgépezett, nem dolgozott. Ezért sokat veszekedtek.

A férfit 2010 nyarán a nő befogadta a saját otthonába. De állandóan veszekedtek. Mindent az asszony csinált: hajnaltól estig dolgozott, vezette a háztartást, gondoskodott közös lányukról. A férfi viszont semmit nem csinált. Otthon ült, ha meg nem, akkor kocsmázni és játékgépezni járt. Ezekre az asszonytól kért pénzt.

Az élettársak egyre többet veszekedtek. A férfi ekkor már többször is megverte a nőt. Az asszony 2012 tavaszán új kapcsolatot kezdett. Amikor a férfi ezt megtudta azzal fenyegette meg az asszonyt, hogy ha továbbra is találkozik szerelmével, akkor meg fogja ölni. December 14-én újra veszekedtek. A férfi végül egy késsel mellkason szúrta a fotelben ülő nőt, majd fogott egy baseballütőt és szétverte a nő fejét.

A férfi a holttestet egy pokróccal takarta le. A kést és a baseballütőt megtisztította és elrakta. Megpróbálta magát is megölni. De nem sikerült neki. Az asszony holttestét másnap a 15 éves kislányuk találta meg.

Top 0