• Külföld
Faktor

10 éves kisfiút erőszakolt meg a migráns - mégsem ítélik el

Nevetségesnek tűnő kiskapu menthet meg a börtöntől egy 20 éves iraki migránst, aki megerőszakolt egy 10 éves fiút - a bíróságon ugyanis nem sikerült bebizonyítani, hogy a fiú ellenkezett.

Illusztráció

Illusztráció

A 20 éves Amir A tavaly decemberben egy bécsi uszoda öltözőjében erőszakolta meg a fiút. Azzal védekezett, hogy "szexuális vészhelyzet" volt, ugyanis már hosszú ideje nem feküdt le senkivel - írja a Metro.

Pénteken a fellebbviteli bíróság helyt adott a védőügyvédek kérésének, akik szerint a nyomozás során nem sikerült bizonyítani, hogy a fiú ellenkezett volna, így nem beszélhetnek erőszakról. A gyerek, Goran azóta is poszt-traumatikus stresszben szenved, az erőszak után súlyos anális sérülésekkel szállították kórházba. Goran édesanyja szerb, de a fiú kicsi kora óta a család Bécsben él.

Az erőszak után az Irakban taxisofőrként dolgozó migráns elment úszni a medencékbe - a rendőrök itt fogták el. A rendőröknek azt mondta, hogy tudja, hogy rosszat tett, de már négy hónapja nem szexelt senkivel, ezért muszáj volt megerőszakolnia a fiút.

A férfit elsőfokon hat év szabadságvesztésre ítélték - most azonban újratárgyalják az ügyet.

Kommentek:

Top 0