• Kultúra
Faktor

10 dolog, amit tudni érdemes a megújult Játékkészítőről

Magyarországon idén utoljára mutatják be a teljesen megújult családi pop-show-musicalt, a Játékkészítőről. Sok meglepetés lesz benne, és még látványosabb lesz, mint korábban. Tavaly több mint 45 ezren látták. Nézzük, mi az a 10 dolog, amit mindenképpen érdemes tudni a Játékkészítőkről.

1. Teljesen megújult történetDeres Péter, többszörös díjnyertes író dolgozta át a történetet. Izgalmasabb lett, rengeteg a meglepetés benne, még a felnőtteknek is szórakoztató az új történet. Akik tavaly látták, most rá sem fognak ismerni.

2. Új sztárszereplőkA 2014-es előadásban szerepelt Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Nagy Feró, a Király testvérek és Radics Gigi. Hozzájuk most új színészek csatlakoztak: Kamarás Iván, Vastag Csaba, Vastag Tamás és Stohl András.

Fotó: ajatekkeszito.hu

Fotó: ajatekkeszito.hu

3. Új rendezésAz előadást Böhm György rendezi, aki Jászai Mari-, és Nádasdy Kálmán díjas. Külföldön is jelentős sikereket ért el. Ő rendezte a Szépség és a Szörnyeteg című musicalt is, ami már túl van az 500. előadáson is a Fővárosi Operett Színházban.

4. Kossuth-díjas koreográfusA Kossuth-díjas Juronics Tamás a Szegedi Kortárs Balett vezető koreográfusa, aki a teljes társulatot hozza magával az előadásra.

5. Lenyűgöző látványvilágAz előadás leglátványosabb része a 3 dimenziós fényfestés lesz. Bordos László Zsolt, világhírű művész holografikus vetítéssel teszi különlegesebbé az előadást.

6. Öt új dalA Dzsinn, Hajdu Steve, a Játékkészítő, Stohl András, és Keptén Kapitány, Kamarás Iván is énekelni fog a Játékkészítő új verziójában. A tavalyi album hamar Platinalemezes lett.

7. Új helyszínKarácsony után a SYMA Rendezvényközpontban lesz látható a produkció, ahol 50 méteres színpad áll az előadók rendelkezésére. Nyolc kamerával figyelik majd az előadást, amiknek képei 4 óriás kivetőn lesz látható.

8. Jegyek 40% kedvezménnyel40 százalékos árengedménnyel lehet megvásárolni a jegyeket az előadásra, a Népszabadság és a Világgazdaság támogatásával.

A Játékkészítő csapata, fotó: ajatekkeszito.hu

A Játékkészítő csapata, fotó: ajatekkeszito.hu

9. Három mesés jegytípusHárom különböző jegyből lehet választani: Mesejegy, Varázsjegy és Csodajegy. Ezekkel a néző interaktív élmény részesévé válhat és további extra szolgáltatások vehetők igénybe.

10. Backstage túraA Csodajegy mellé meghatározott számban Titokcsomag is vásárolható, amivel kulisszák mögé nyerhet betekintést a néző, valamint a színészekkel is találkozhat.

Szeretné Ön is megnézi a különleges előadást? Most a Faktor.hu nyereményjátékán egy 4 fős családi jegy is az Öné lehet. Kattintson a Facebook-oldalunkon található játékért!

Top 0