• Belföld
Faktor

Elindult a hűtőcsere program, ezzel sokat spórolhat

Már elérhető a háztartási nagygépcsere program pályázati oldala.

Már elérhető a háztartási nagygépcsere program pályázati oldala. Az Otthon Melege Program keretében hűtő- vagy fagyasztó, mosó- vagy mosó-szárítógép szerezhető be a bolti árnál 25-45 ezer forinttal olcsóbban a programban résztvevő üzletekben. A támogatási kérelmeket augusztus 7. és 28. között, régiónként eltérő időpontokban lehet majd benyújtani - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az MTI-vel.

Illusztráció: Europress-Damien Meyer/AFP

Illusztráció: Europress-Damien Meyer/AFP

Az NFM vissza nem térítendő támogatással segíti a magyar családokat abban, hogy elavult háztartási nagygépeiket új, magas energiahatékonyságú berendezésekre cseréljék. A támogatás igénybevételéhez szükséges dokumentumokról, határidőkről és feltételekről a pályázati útmutató ad részletes tájékoztatást. Az információk már most hozzáférhetőek a hgcs2017.nfsi.hu oldalon.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A támogatási kérelmeket régiónként eltérő időpontokban nyújthatják majd be az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező magánszemélyek a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton.

    A 2014-ben elindított Otthon Melege Program eddig közel 120 ezer háztartás energetikai korszerűsítését tette lehetővé, mintegy 23 milliárd forintnyi támogatással.

    Kommentek:

    Top 16