• Krimi

" Ez csak egy maffiózó volt" - mondta a jogászhallgató miután átvágta a férfi torkát

Minden előzmény nélkül előkapta a bicskáját, és átvágta egy férfi torkát akivel együtt ivott a szegedi jogászhallgató, majd szemtanúk szerint azt mondta, " ez csak egy maffiózó volt".

Mint arról korábban a Faktor is írt, egy szegedi kocsmában egy jogászhallgató minden előzmény nélkül átvágta az egyik vendég torkát.

A diák kezéből a vendégek csavarták ki a bicskát, a fiú elmenekült de nem sokkal később elfogták a rendőrök. A Délmagyarország azt írja, hogy a fiú azt mondta a többi vendégnek, "ez csak egy maffiózó volt." A jogászhallgató azzal védekezik, hogy a vendég, akivel az eset előtt fél órával ismerkedett meg, meg akarta ölni. De ezt a szemtanúk közül senki sem látta. A szakértői vélemény szerint ez az állítás azért is életszerűtlen, mert a halálos szúrást és vágást okozó bicska nem nyitható ki egy kézzel, ezért nem lehet egy hirtelen jött támadást elhárítani vele. A diák ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, a bíróság február 4-én elrendelte előzetes letartóztatását.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16