• Külföld
Faktor

Újabb titokra derült fény: Diana hercegnő súlyos betegségben szenvedett

Az köz­tu­dott volt, hogy Diana her­cegnő lelki gon­dok­kal és ét­ke­zési za­va­rok­kal küsz­kö­dött. De most kiderült, hogy a brit ki­rá­lyi csa­lád or­vo­sai se­gít­het­tek volna rajta.

Fotó: Wikipedia

Fotó: Wikipedia

Az orvosok szerint akár a brit királyi uralkodóház bukását is okozhatta volna, ha fény derül arra az ezidáig eltitkolt betegségre, amelyben az 1997-ben elhunyt Diana hercegnő szenvedett.

John Batten, a tragikus sorsú hercegnő egyik orvosa szerint Diana örökölte a súlyos kórt, állapotáról pedig egyik kollégája, Dr. Alan McGlashan hosszú levelezést is folytatott.

Diana egyfajta, az orvosok által is alig ismert betegségben szenvedett. Félő volt, hogy a genetikus kórt gyerekei is öröklik - írja a Daily Mail. McGlashan írásából kiderül, hogy a királyi család vezető orvosa szabályosan meg volt rettenve a hercegnő betegségének tüneteitől, és antidepresszánsokat írt fel Dianának. A pirulák azonban mit sem értek, a hercegnő továbbra is nagyon különösen viselkedett, éjjelente pedig rémálmok gyötörték.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Látván az orvosok hiábavaló próbálkozását, Károly kétségbeesetten kért segítséget McGlashantől, aki, hogy megnyugtassa a herceget, és azt mondta Dianáról, hogy egy normális lány, komoly érzelmi problémákkal, az eddigi orvosok pedig ijedtükben félrekezelték és pirulákkal tömték tele a szívek hercegnőjét.

    Kommentek:

    Top 16